Advies

Wij zijn een doelgerichte, zakelijke adviseur met kennis van de energiebranche. Geen meeloper, maar met een duidelijke eigen visie op een duurzame, toekomstbestendige en kostenefficiƫnte energiehuishouding. Zowel ondernemingen als maatschappelijke organisatie adviseren wij over praktisch uitvoerbare en betaalbare energie-oplossingen. Laat u verrassen door een vrijblijvend gesprek met ons. Wij adviseerden eerder Industriewater Eerbeek, Medisch Centrum Leeuwarden, St. Patyna, van der Wiel, Waterschap Veld en Vecht, Omrin, Lamb Weston en vele anderen.

Project begeleiding

U wilt zelf een energieproject realiseren, maar heeft hiervoor onvoldoende deskundigheid of capaciteit? Econvert Climate & Energy kan de gehele projectleiding voor u verzorgen; van planvorming, financiering tot technische realisatie.

Project financiering

De combinatie van meerdere eigen projecten, een uitgebreide trackrecord en een brede expertise maakt dat Econvert Climate & Energy goed in staat is om de financiering van energieprojecten te organiseren. Bij de financiering wordt uiteraard ook gekeken naar subsidiemogelijkheden.

Project realisatie

Complexe energieprojecten met een duidelijke focus is onze expertise. In het krachtenveld van gebruikers, leveranciers, technische uitdagingen en financiƫle aspecten voelen wij ons thuis. Onze ervaring, kennis van zaken, onderhandelingsvaardigheden en creativiteit maakt dat projecten succesvol worden opgeleverd.

Project exploitatie

Jarenlange ervaring met de exploitatie van tientallen warmtekrachtinstallaties (biogas en aardgas) en meer dan 2 miljoen draaiuren, maakt dat Econvert Climate & Energy weet wat ze doet. Het gaat hier om langdurige relaties, onderhandelingsvaardigheden (waaronder energie contractering), technische- en economische expertise, overzicht en inzicht. Precies de vaardigheden die Econvert Climate & Energy in de loop van de jaren heeft ontwikkeld en graag beschikbaar stelt ten behoeve van uw organisatie.